Kategóriák: CsolnokHírek

Pályázaton nyert munkagépeket egy csolnoki vállalkozó

Adorjányi Norbert ev. a LEADER program keretében 1911620783 azonosító számon építőipari gépek/eszközök, mint döngölő, lapvibrátor, generátor, fúró-véső szerszámok, informatikai eszközök beszerzésére nyújtott be pályázatot, amelyet a Vidékfejlesztési Program Irányító Hatósága és a Duna-Pilis-Gerecse Vidékfejlesztési Egyesület támogatásra érdemesnek talált.

Adorjányi Norbert ev. a LEADER program (VP6-19.2.1.-2-3-17) keretében építőipari gépek/eszközök beszerzését valósította meg, amely nagyban hozzájárult a vállalkozás marketingjének megalapozásához, és hosszú távú eredményes szolgáltatás nyújtását teszi lehetővé.

A mindössze 2017-ben indult vállalkozás e rövid idő alatt meghatározó piaci szereplővé vált az építőipari szolgáltatások terén. Mert erős, gyors és agilis – és a pályázatnak is köszönhetően most már kiváló gépparkkal rendelkezik a hatékony és szakszerű kiszolgálás érdekében. Szakképzett kollégák, gyorsaság és megbízhatóság jellemzi minden téren.

A Vidékfejlesztési Program Irányító Hatósága és a Duna-Pilis-Gerecse Vidékfejlesztési Egyesület pályázati kiírása segítséget nyújtott a tevékenysége magas színvonalú gyakorlására. 

A projekt keretében megvalósított gépbeszerzéssel hosszú távú cél, hogy a vállalkozás versenyképes szolgáltatást tud nyújtani a közvetlen közelben élő megrendelőknek. A projekt elsődleges célcsoportja a helyben működő építőipari beruházások, fejlesztések lebonyolítói, tágabb célcsoportja pedig a vidék lakossága, szervezetei, önkormányzatai intézményei, a turisztikai attrakciók üzemeltetői.

Az eszközbeszerzéssel olcsóbb és elérhetőbb szolgáltatás nyújtására nyílik lehetőség, miközben a versenyképesség nő. Továbbá a költséghatékonyság tényrendszere a fenntartási időszak alatt is megmarad. A hosszú élettartamú berendezésekkel rugalmasabb marad a vállalkozás. Kapacitása bővül, így újabb fejlesztésekre, támogatásokra ad lehetőséget a szolgáltatási árak növelése nélkül.

Elmondható, hogy a projekt eredményeként létrejön egy hosszú időn keresztül működő, a helyi igényekre, problémákra reflektáló vállalkozói kezdeményezés, mely a térség gazdasági élénkítését segíti.

Megosztás