Kategóriák: CsolnokHírek

A térfigyelő kamerarendszert fejlesztették Csolnokon

A Csolnoki Polgárőr és Önkéntes Tűzoltó Egyesület a LEADER program keretében a kamerarendszer fejlesztésre nyújtott be pályázatot, amelyet a Vidékfejlesztési Program Irányító Hatósága és a Duna-Pilis-Gerecse Vidékfejlesztési Egyesület támogatásra érdemesnek talált.

A Csolnoki Polgárőr és Önkéntes Tűzoltó Egyesület a LEADER program (VP6-19.2.1.-2-4-17) keretében egy modern és a mai műszaki igényeket kiszolgáló kamerarendszer fejlesztésére nyújtott be pályázatot, amelyet a Vidékfejlesztési Program Irányító Hatósága és a Duna-Pilis-Gerecse Vidékfejlesztési Egyesület támogatásra érdemesnek találta.  

A helyi polgárőrség 2010-ben alakult meg. Megalakulásuk óta töretlen a fejlődésük, hiszen igyekeznek kihasználni minden pályázati lehetőséget, valamint a toborzásban is jól muzsikálnak. Szinte az összes rendezvényen részt vesznek, ami a községben kerül megrendezésre, beszéljünk a rendezvény biztosításáról, vagy csak szimplán a részvételről.

A pályázat keretében egy már meglévő kamerarendszer felújítását hajtották végre. A rendszer informatikai részét bővíteni kellett, azonban a legnagyobb fejlesztést, illetve a legnagyobb pozitívumot a további kamerák elhelyezése jelentette a településen, melynek köszönhetően számos frekventált helyen tudunk felvételt rögzíteni. Az új, és a mai kornak tényleg minden szempontból megfelelő kamerarendszernek köszönhetően már több eseményt sikerült felderítenünk.

A közeljövőben nem lesz szükség hasonló informatikai fejlesztésre, hiszen a legmodernebb technika alkalmazása a projektben egy hosszú távú, biztonságos és megfelelő használatot biztosít az Egyesület számára.

Megosztás