Kategóriák: DorogHírek

Újabb területeket érint Dorogon a Telekom hálózatfejlesztése

Folytatja a Magyar Telekom a hálózatfejlesztést Dorogon, ezért márciustól időszakos gyalogos és járműforgalom korlátozás válhat szükségessé a munkálatok miatt – írja Dorog város a hivatalos honlapján.

2019 nyarán kezdődtek Dorogon a munkálatok és a Telekom intenzív hálózatfejlesztésének köszönhetően már a háztartások és vállalkozások több mint 20%-a élvezheti a gigabit képes internet előnyeit, a pillanatok alatt letöltődő weboldalakat, az akadásmentes videókat és a gördülékeny böngészést.

A fejlesztések Dorogon március elején folytatódnak, és várhatóan május végéig közel 650-nel bővül az 1000 Mbit/s* maximális letöltési sebességgel bíró háztartások illetve vállalkozások száma. A fejlesztések elsősorban a Bécsi út környékét érintik majd.

A munkálatok óhatatlanul együtt járnak bizonyos tereprendezési munkálatokkal, járdaburkolatok bontása, földmunkák elvégzése, időszakos gyalogos és járműforgalom korlátozás válhat szükségessé. A Telekom előre is szíves elnézésüket kéri az esetleges kellemetlenségekért és mindent megtesz annak érdekében, hogy a lehető leggyorsabban és a legkevesebb gondot és kényelmetlenséget okozva végezze a munkálatokat, melynek természetesen az eredeti állapot visszaállítása is részét képezi. Ezek befejeztével viszont a településen közel kétezer elérési ponton vehetik igénybe a cég által kínált legmodernebb szolgáltatásokat.

* Az 1000 Mbit/s kínált maximális le- és feltöltési sebesség a Magyar Telekom optikai hálózattal lefedett területén érhető el. A garantált értékek 300/50 Mbit/s.

Forrás: dorog.hu

Megosztás