Három fogát verte ki egy esztergomi szórakozóhelyen

Az Esztergomi Járási Ügyészség vádat emelt azzal a fiatal felnőtt férfival szemben, aki egy esztergomi szórakozóhelyen úgy megütötte a sértettet, hogy annak három csontfoga kiesett. 

A vádirati tényállás szerint a sértett 2019. február 23-án éjjel Esztergomban szórakozott, ahol a sértett ismerősei, valamint a vádlott szóváltásba keveredtek egymással. A vádlott ennek során egy alkalommal, ököllel az arcán megütötte a sértett egyik barátját, emiatt a sértett a barátja védelmére kelt és megütötte a vádlottat. A vádlott ennek ellenére nem hagyott fel a támadással és egy alkalommal, ököllel megütötte a sértett arcát, aki ennek következtében arccal a földre esett és három csontfoga kiesett.

A fogak elvesztése miatt a sértett nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett, azonban az így kialakul állapot maradandó fogyatékosságot eredményezett. A sértett barátja 8 napon belül gyógyuló sérülést szenvedett el.

Az ügyészség a vádiratban indítványozta, hogy a bíróság tárgyalás mellőzésével, büntetővégzésben hosszabb tartalmú felfüggesztett börtönbüntetést szabjon ki a büntetlen előéletű vádlottal szemben.

Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség Sajtó