Kategóriák: Hírek

Babos Tímea teniszfelszerelésére is licitálhatunk

Elkezdődött a Régió TV Esztergom jótékonysági árverése. Az RTVE Facebook oldalán többek között Babos Tímea teniszfelszerelésére, Koltai Róbert dedikált könyvére és a Tankcsapda aranylemezére is licitálhatunk!

A Régió TV Esztergom a Komárom-Esztergom Megyei Integrált Szociális Intézmény (KEM ISZI) három tagintézményének (esztergomi Szent Rita Otthon, esztergom-kertvárosi Pszichiátriai Betegek Otthona, tokodaltárói Fogyatékosok Otthona) gyűjt adományokat karácsonyra. Ezekben az otthonokban fogyatékkal élő és mentális betegségekkel küzdő felnőtteket és gyerekeket gondoznak.

 „Nekünk egy pillanat, nekik egy esély” – Fogyatékkal élőket és mentális betegséggel küzködőket segíthetünk!

Az adománygyűjtés három módon zajlik:

  1. A színészek, zenészek, sportolók és közéleti személyek által felajánlott tárgyakra 2020. január 5-ig, (vasárnap éjfélig) lehet licitálni a Régió TV Esztergom Facebook oldalán található „Licittárgyak – Jótékonysági akció” albumban, az egyes licittárgyak fotói alatt, hozzászólásként. Licitlépcső: 1.000 Ft.
  2. Pénzadományokat utalhatnak a KEM ISZI alapítványának (Fogyatékkal Boldogan Alapítvány – 11740054-20085243).
  3. Dorog és Esztergom térségében adománygyűjtő dobozok találhatók, melyekbe kisebb értékű pénzfelajánlásokat helyezhetnek el. Az adománygyűjtő pontok listája>>

 

Az akcióhoz rengeteg híresség csatalakozott, többek között Babos Tímea, Koltai Róbert, Scherer Péter, Ambrus Attila, Zoltán Erika, Pézsa Tibor, Suhajda Szilárd, stb. Ezen személyek licittárgyak felajánlásával, illetve promóciós videóval ösztönzik a lakosságot a karácsonyi jótékonykodásra.

A NAGY NAP: 2019. december 22-én, vasárnap 16 órától a Régió TV Esztergom élő jótékonysági műsorral várja a segíteni szándékozó nézőket, immáron teljes közönség előtt, hiszen a Digi, az Invitel, a Telekom és a KalászNET szolgáltatóknál is fogható már a csatorna műsora!