Kategóriák: HírekKék hírek

Karambol Bajna és Nagysáp között

December 14-én, szombat délután háromnegyed kettő körül összeütközött két személyautó a Bajna és Nagysáp közötti 1119-es útszakaszon, a 10. kilométerszelvénynél. Az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták.

Az ütközés következtében a járművek utasai beszorultak, akiket a bajnai, az esztergomi, a nyergesújfalui és a tatabányai hivatásos tűzoltók szabadítanak ki az autókból.

Varga Mihály Sebestény tűzoltó főhadnagy elmondta, hogy a két autó frontálisan ütközött. Mind a két autóban egy-egy személy utazott. Az egyik személyt feszítővágó berendezés segítsévével kiemelték, a másik személy lába pedig beszorult, a mentésén még a tűzoltók dolgoztak. Hozzátette, hogy a tűzoltóság mellett a katasztrófavédelem műveleti szolgálata is kivonult, valamint mentőhelikopter is érkezett a helyszínre.

A műszaki mentési munkálatok idejére az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták. Kerülni Bajót vagy Úny felé lehetett.

Frissítés: a rendőrség szóvivője elmondta, hogy egy személy olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

Fotók: Varga Mihály Sebestyén

Megosztás