Kategóriák: CsolnokHírek

Jövedelemszerző képesség fejlesztése a Habeli Bt.-nél

A Habeli Bt. a LEADER program keretében présszerszámok, műszaki eszközök beszerzésére nyújtott be pályázatot, amelyet a Vidékfejlesztési Program Irányító Hatósága és a Duna-Pilis-Gerecse Vidékfejlesztési Egyesület támogatásra érdemesnek talált.

A korszerű gépek és eszközök alkalmazásával az üzemeltetési költségek csökkennek, a szolgáltatások köre növekszik. A fejlesztés a mikrovállalkozás versenyképességének növekedését implikálja.

A Habeli Bt. a LEADER program (VP6-19.2.1.-2-3-17) keretében eszközbeszerzésre nyújtott be pályázatot, amelyet a Vidékfejlesztési Program Irányító Hatósága és a Duna-Pilis-Gerecse Vidékfejlesztési Egyesület támogatásra érdemesnek találta.  Kezdő vállalkozásként igen fontos a cég versenyképességének megőrzése, ennek érdekében minden lehetőséget megragad. Ez a helyi kezdeményezés kiváló lehetőséget biztosított a szolgáltatói palettán való megjelenésre, kapcsolati tőke kialakítására, valamint hatékonyságának megerősítésére. A LOCKTOOL LOKPRESS és LOKBOX présszerszámok segítségével hatékonyabbá vált a munkavégzés. Az eszközök professzionális technológiájának köszönhetően a környezeti szennyezés minimalizálható, a hibás teljesítések száma maximálisan lecsökkenthető. Az új rendszer beszerzésével növelhető a hatékony munkavégzés, az üzem- és munkabiztonság.

További információ:
HABELI Bt.
Kovács Andrea, ügyvezető
Tel.: 06-20-335-2499
E-mail: bence1103@gmail.com

Megosztás