Dorogon és Esztergomban is baleset történt pénteken

December 6-án, pénteken több baleset is történt térségünkben. Kettő Esztergomban, egy pedig Dorogon. Gányai Balázs rendőr hadnagytól megtudtuk a balesetek részleteit.

Reggel 8 óra körül Esztergomban, a Bajcsy-Zsilinszky úton egy magyar rendszámú gépjárműbe belehajtott egy lengyel rendszámmal ellátott autó. Az eset során anyag kár keletkezett, személyi sérülés nem történt.

19.40-kor Esztergomban, a Kossuth Lajos utcából a körforgalom irányába hajtott egy szlovák rendszámmal ellátott autó, amit egy nő vezetett. A Lőrinc utcába akart bekanyarodni, viszont nem biztosított elsőbbséget a szabályosan haladó gépjárműnek és elé kanyarodott. Az eset során a két autó összeütközött, viszont több autó és érintett volt a balesetben. Személyi sérülés nem történt.

17.30-kor egy 77 éves dorogi nő Dorogon, a Radnóti utcában közlekedett, amikor a Gorkij utcai kereszteződésbe érve nem biztosított elsőbbséget a szabályosan közlekedő férfinak, ezért összeütköztek. Az eset során a vétlen autós, 51 éves női utasa megsérült.

Fotó: Esztergom, Kossuth Lajos – Lőrinc utcai baleset

Megosztás