Kategóriák: DorogHírekSport

Németh Szabolcs: a helyzetkihasználásunk kritikán aluli

Október 6-án, vasárnap rendezték meg a Labdarúgó NB II 12. fordulóját. Az Aqvital FC Csákvár vendége a Dorogi FC volt.

A mérkőzésen az első két gólt a csákváriak értékesítették, a dorogiak csak a 90. percben tudtak egy góllal szépíteni. „Hetek óta ilyen sorozatban vagyunk, egyszerűen semmi sem sikerül. A játékkal, a hozzáállással elégedett vagyok, de a helyzetkihasználásunk kritikán aluli.” – így fogalmazott Németh Szabolcs edző a mérkőzés után a Nemzeti Sportnak.

AQVITAL FC CSÁKVÁR–DOROGI FC 2–1 (0–0)

Csákvár, Tersztyánszky Ödön Sportközpont, 400 néző. Vezette: Nagy Norbert (Varga Zsolt, Tőkés Róbert)
CSÁKVÁR: Markek – Csató M., Nándori, Tányéros Á. – Tamás N., Mim (Major G., 60.), Mészáros D. (Farkas A., a szünetben), Madarász, Deutsch L. – Sejben, Baracskai (Sipos Z., 82.). Vezetőedző: Visinka Ede
DOROG: Mursits – Nyíri, Dlusztus, Berkó, Forró – Takács P., Lénárt – Girsik (Földi B., 53.), Albert Á. (Sitku, 87.), Papp M. – Vígh Á. (Paudits, 57.). Vezetőedző: Németh Szabolcs
Gólszerző: Sejben (1–0) a 46., Tamás N. (2–0) a 62., Földi B. (2–1) a 90. percben

MESTERMÉRLEG
Visinka Ede
: – Az egyik legnehezebb őszi bajnokink volt, férfias, küzdelmes. Hamarabb le kellett volna zárnunk a mérkőzést, s akkor nem maradt volna izgalom az utolsó pillanatokra.
Németh Szabolcs: – Hetek óta ilyen sorozatban vagyunk, egyszerűen semmi sem sikerül. A játékkal, a hozzáállással elégedett vagyok, de a helyzetkihasználásunk kritikán aluli.

A 12. forduló eredményei>>

Forrás: nemzetisport.hu
Fotó: Aqvital FC Csákvár Facebook oldala