Linkin Park és Blink 182 zenékre bulizhatunk a Kacsában

Május 31-én, pénteken a Piknik Parktól Linkin Park, a Small Things-től Blink 182 zenékre bulizhatunk a dorogi Kacsában, az előzenekar pedig az Air Action lesz!

A koncertre a Kacsa történetben most először a TIXA-n is megvásárolhatjuk a jegyünket, kiemelt kedvezménnyel, elővételi áron 1.000 forintért. Jegyek a helyszínen 1.500 forintos áron kaphatók majd!

Program:
18:00 Kapunyitás
19:00 Air Action
20:15 Small Things – blink-182 tribute
22:00 Piknik Park – Linkin Park Tribute Band

Jegyelővétel a TIXA-n>>

Most pedig lássunk egy kis ízelítőt a zenekarokról!

Piknik Park: a zenekar 2005 augusztusában alakult – pár éves Linkin Park rajongást követve – egy hirtelen ötlet alapján. A zenekar hangzásában azóta is hű maradt anyazenekarához, pár változást megélve, mondhatni a jelenlegi az eddigi legerősebb felállást alkotva.

Small Things: végy egy nagy adag kaliforniai életérzést, adj hozzá két idióta énekes-gitárost és egy kiváló dobost! Töltsd beléjük a legnagyobb Blink slágereket, fűszerezd az egészet éretlen humorral, majd némi kavargatás után tálald a nagyközönség elé! A kész produktumot ízlés szerint hamiskás vokálokkal és kósza melléfogásokkal díszítheted. Ilyen egyszerű egy jó blink-182 tribute receptje. A Small Things azonban tartalmaz még emellett olyan titkos összetevőket is, mely “blinkségüket” a legmagasabb szintre emelik. A zenekar aranykorának legmeghatározóbb pillanatait felidézve még maga Mark, Tom és Travis is elismerően csettinthetnek!

Facebook esemény>>