Kategóriák: DorogHírekSport

Döntetlennel a 14. helyen végzett a Dorogi FC!

A Labdarúgó NB II. utolsó fordulójában, május 19-én, a Tiszakécske VSE vendége a Dorogi FC volt. A mérkőzés döntetlen lett, így a dorogiak a 14. a tiszakécskeiek pedig a 15. helyen végeztek.

Az első gól a kécskeiek csapatától érkezett az 51. percben Puskás személyében. Dorog pedig Barna személyében a 64. percben viszonozta ezt.

TISZAKÉCSKE VSE–DOROGI FC 1–1 (0–0)

Tiszakécske, Városi Sportcentrum, 450 néző. Vezette: Nagy Norbert (Szilágyi Norbert, Kovács II Gábor)
TISZAKÉCSKE: Molnár M. – Oláh M. (Szabó L., 83.), Kardos, Ludánszki, Sváb – Kocsis G., Tölgyesi, Kirchner – Puskás Z., Stoiacovici (Gréczi M., a szünetben), Gréczi G. (Mihály D., 71.). Vezetőedző: Simon Antal
DOROG: Vajda G. – Erdélyi B., Csató, Nagy Zs., Berkó (Papp M., 59.) – Beke, Fodor Á., Hegedűs M. (Barna, 59.), Faragó T. (Vígh Á., 59.), Nagyházi – Paudits. Szakmai igazgató: Balogh Pál
Gólszerző: Puskás Z. (1–0) az 51., Barna (1–1) a 64. percben

MESTERMÉRLEG
Simon Antal
: – Vezetésünknél azt gondoltam, sikerül újabb gólt elérnünk, mert a lehetőségünk megvolt rá. Abban az esetben biztosan megnyertük volna a mérkőzést.
Balogh Pál: – Gyenge színvonalú mérkőzés volt, a második félidőben a hármas cserének köszönhetően volt jó húsz percünk, s egyenlítettünk. Talán ez volt a mérkőzés egyetlen pozitívuma.

Mint korábban írtuk a Kaposvári Rákóczi FC és a Gyirmót FC Győr az NB I-ben folytathatja a pályafutását. A Ceglédi VSE, a Mosonmagyaróvár és a Monor pedig kiesett.

A 38. forduló eredményei>>

Forrás: nemzetisport.hu / dorogimedence.hu
Fotó: Bódi Zsolt