Kategóriák: DorogHírekSport

Siófok ellen sem sikerült nyernie a Dorognak

Április 14-én, vasárnap, a labdarúgó NB II 32. fordulójában a Siófok vendége a Dorog volt.

Sajnos a siófokiaktól sem sikerült elhozni a három pontot, a dorogiak 5 mérkőzés óta nem tudtak nyerni a másodosztályban.  Jelenleg a csapat 38 ponttal a tabella 14. helyén áll. Habár már csak 6 mérkőzés van hátra, kemény lesz a harc, hiszen ha a nálunk gyengébb csapatok ellen nem tudunk nyerni, akkor mi lesz a tabella elején álló csapatokkal. Reméljük, hogy a dorogiak nem fáradtak el túlságosan és a szezon végéig megtartják a pozíciójukat.

BFC SIÓFOK–DOROGI FC 1–1 (0–1)

Siófok, 300 néző. Vezette: Kovács Gergely (Kóbor Péter, Legeza László)
SIÓFOK:
Molnár P. – Kiss B., Fehér (Zamostny, 70.), Izing, Jánvári – Gál M., Réti (Csibra, 70.) – Medgyes, Szakály D., Horváth P. – Magasföldi. Vezetőedző: Márton Gábor
DOROG:
Szentpéteri – Erdélyi, Dlusztus, Nagy Zs., Papp M. – Hegedűs M. (Nagyházi, 64.), Lénárth – Városi (Fodor, 90.), Kitl M., Szedlár – Vígh Á. (Paudits, 69.). Szakmai igazgató: Balogh Pál
Gólszerző:
Kitl M. (0–1) a 9., Horváth P. (1–1) a 66. percben

MESTERMÉRLEG
Márton Gábor:
– Az első félidőben az ellenfél egy – nem is nevezném helyzetnek – lehetőségét kihasználta. A szünetben egy-két dolgot átbeszéltünk az öltözőben, és legnagyobb örömömre nagyszerűen játszottunk a folytatásban, a második játékrész alapján nyernünk kellett volna.
Balogh Pál:
– Jól kezdtük a mérkőzést, gólt szereztünk, és ahelyett, hogy további nyomást helyeztünk volna a hazaiakra, átadtuk a területet. Indokolatlanul visszarendeződtünk, és úgy érzem, ez kedvezett a Siófoknak. A második játékrészben ránk erőltették az akaratukat, a végén még az egy pontnak is örülnünk kellett.

A 32. forduló eredményei>>

Forrás: nemzetisport.hu / dorogimedence.hu
Fotó: BFC Siófok Facebook oldala