Kategóriák: DorogHírekSport

Három új játékossal gyarapodtak a dorogi kézisek

A DESE felnőtt csapata július 16-án kezdte meg a felkészülést a 2018/2019-es szezonra, immár a másodosztályú csapatként, ugyanis az elkövetkező idényt már az NB / B Nyugati csoportjában kezdi meg a csapat.

A csapat így már a felkészülés első 4 hetén túl is van. Ebben az elmúlt hónapban 40 edzésen vettek részt a lányok, és elsősorban a fizikális terhelésen volt a hangsúly. Futás, spinning, D-Band, TRX, DynAir párna edzések, kondi és strandkézilabda szerepelt a programban. A szakasz lezárásaként szombaton Gárdonyba utaztak és egy felkészülési tornán vettek részt. Mivel komoly munkából érkeztek a lányok, így ez a torna egyfajta felmérő is volt, hogy hol tartanak. Bona Gergő elmondása szerint a lányok nagyon jól dolgoztak és a tervezett munkát maradéktalanul sikerült elvégezni. A torna egyik mérkőzésén a Pázmánd-Gárdony NKK ellen játszottak, ahol 37-30-ra kaptak ki, a másikban pedig Szigetszentmiklós ellen, melyben 36-32-re nyertek.

Mindemellett a felnőtt csapat három játékossal is erősödött, Kosik Adél Kispestről, Kaposvári Anita és Szabó Janka pedig a Szombathelyi Haladás VSE csapatától igazolt az egyesülethez.

A lányok bemutatkozóját elolvashatjuk a Dorogi Egyetértés Sportegyesület kézilabda szakosztályának honlapján!

Forrás: doroghandball.hu/dorogimedence.hu