Kategóriák: HírekKék hírek

Cigarettadohány miatt verték meg a zsámbéki templomkertben

Egyesek már képesek támadni egy kis cigarettadohány miatt is. Zsámbékon egy férfit négyen támadtak meg, mert szükségük volt a nála lévő cigarettadohányra.

A nyomozás jelenlegi adatai szerint négy férfi június 5-én, kedden Zsámbékon egy helyi férfit követtek az utcán, majd amikor a sértett a zsámbéki templom kertjében található padhoz ért lerohanták, körbevették és felszólították, hogy a nála lévő cigarettadohányt adja át részükre. A sértett ennek nem tett eleget, ekkor az egyik férfi bántalmazta őt, míg társa elvette a kezéből a táskáját, amiből cigarettadohányt, valamint egy cigarettatöltőt, két doboz italt és készpénzt vettek ki. A sértett kétszer is kérte a támadókat, hogy elvett dolgait adják vissza neki, amire ismét bántalmazás volt a válasz, egyik támadója újra megütötte. Ezt követően a négy férfi a helyszínről távozott.

Az esetről a 43 éves sértett a rablás napján délelőtt bejelentést tett a rendőrségen. A rendőrök az ügyben végzett adatgyűjtés és tanúkutatás adatai alapján rövid idő alatt azonosították a bűncselekmény feltételezett elkövetőit. A 23 éves R. Bertalant és a 21 éves O. Istvánt a zsámbéki rendőrök 2018. június 5-én délután zsámbéki tartózkodási helyükön, míg a 26 éves V. Krisztiánt és a 32 éves Z. Elemért Tökön fogták el, majd állították elő a Budaörsi Rendőrkapitányságra.

A nyomozók a négy támadót gyanúsítottként kihallgatták, őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásuk indítványozására. Ellenük a Budaörsi Rendőrkapitányság csoportosan elkövetett rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást.

Videó:

Fotó, forrás: police.hu