Kategóriák: DorogHírek

Stinson: a fiatalok új közkedvelt szórakozóhelye

Hiánypótló szolgáltatással indult a Stinson Bar & Cafe Dorogon: hetente váltakozó programok, játékkonzolok és finom italok várnak mindenkire.

Még két hónapja sincs nyitva az említett szórakozóhely, mégis teltházas, fiatal közönséggel találhatjuk szembe magunkat hétvégente, a legutóbbi teltházas rendezvény például az amerikai este volt, ahol sörpong és piatorpedó várta az érdeklődőket. A korlátozott 50 fős befogadóképesség miatt pedig érdemes asztalt is foglalni. Egyébként a fiatalokon kívül várják az idősebb korosztályt is hétvégente hajnali két óráig, hétköznaponként pedig este 10 óráig.

A vendéglátóipari egységet három fiatal vezeti, akik elmondták, hogy a közös bennük, az Így jártam anyátokkal című sorozat volt, ezért a főszereplő Barney Stinson után nevezték el így a kávézójukat.

Fővárosi mintára alakították ki a kávézó és bárral egybekötött játékteret, ahol kedvenc játékainkkal játszhatunk Xbox-on, óránként csupán 500 forintért. De mindemellett versenyeket is szerveznek, volt már például Guitar Hero, Fifa és Mortal Combat mérkőzés is.

A bárban nem csak a kedvenc sörünket, vagy borunkat fogyaszthatjuk el, hanem a mixer által elkészített koktélokat is, ha pedig megéhezünk, akkor rendelhetünk egy finom melegszendvicset salátával. Hamarosan pedig kávékülönlegességek és nyári limonádék is várják a vendégeket.

Húsvét előtt került sor helybővítésre a Stinsonban, így már egy kicsit többen is részt tudnak venni a hétvégi programokon, de az üzemeltetők elmondásai alapján, van még bővítési lehetőség a tarsolyukban. A kérdésre pedig, hogy ilyen rövid idő alatt hogyan értek el ekkora közönséget, a válasz az volt, hogy szívvel lélekkel csinálják a családias, otthonosan kialakított színes programokkal fűszerezett kávézójukat.

A jövőbeni terveik között szerepel, hogy reggelizőhelyként is üzemeljenek, illetve már folyamatban van az állatbarát hely engedélyeztetése is, de nyitottak mindenre, ezért a Facebookon üzenetben várják a vendégek észrevételeit és javaslatait, akár programokkal, akár egyéb témákkal kapcsolatban.

A Stinsont a Facebookon és az Instagramon is követhetjük!

dorogimedence.hu