Kategóriák: DorogHírekSport

Nincs formában a Dorog

Sajnos a tavaszi szezon kezdetével a Dorogi FC lejtmenetbe kezdett. A megszokott szép játék helyett csak szétszórtság és pontatlanság uralja a pályát, pedig a Magyar Kupa nyolcaddöntőjében még jól játszottak a dorogiak. A következő fordulóra április 1-jén kerül sor, amit élőben közvetít az M4 Sport.

Február 25-én Budaörs ellen kaptunk ki, március 11-én pedig Győr ellen. Mindemelett Kazincbarcikának sem tudtunk gólt lőni.

Március 28-án, szerdán a Dorogi FC vendége a Szeged 2011 csapata volt a Buzánszky Jenő Stadionban. Hozzá kell tenni, hogy a szegedi csapat jelenleg a kiesőágon van, de a dorogiaknak ezúttal sem sikerült egy gólt sem szerezniük. A szurkolók már-már aggódhatnak, hiszen ez a játék az elmúlt években nem volt jellemző a csapatra.

NB II., 27. forduló, március 28.
Dorogi FC – Szeged 2011 0-0

A következő forduló április 1-jén, Húsvétvasárnap kerül megrendezésre. Az élen játszó MTK vendége lesz most a Dorog. Reméljük, hogy egy kicsit azért összeszedik magukat a fiúk, hiszen első alkalommal kerül élőben közvetítésre NB II-es dorogi mérkőzés az M4 Sporton!

Egyébéként a köztévében a Dorogi FC mérkőzéseit sosem adják élőben, amikor zsinórban szépen játszottak eszükbe se jutott műsorra tenni, sőt a Magyar Kupában elért dorogi eredmény sem érdekelte őket. Mondhatni azt, hogy mindegy volt, a leggyengébb csapatok mérkőzéseit is leadták, csak Dorog ne szerepeljen a televízióban. Most viszont érzik, hogy a csapat kicsit megtorpant és már-már nevetséges módon próbálja a köztévé először bemutatni a dorogi csapatot, egy nagyon erős ellenfél, az MTK ellen.

Élő közvetítés:
M4 Sport – 2018. április 1. vasárnap, 19.00
MTK Budapest – Dorogi FC

Fotó: illusztráció (egy korábbi mérkőzés)