Kategóriák: HírekKomárom-Esztergom

Tűzoltókat toboroznak

A Komárom-Esztergom Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság beosztott tűzoltó munkakörre felvételt hirdet.

Elvárások:
– magyar állampolgárság;
– cselekvőképesség;
– büntetlen előélet;
– betöltött 18 éves életkor;
– állandó belföldi lakóhely;
– érettségi bizonyítvány;
– hivatásos szolgálati jogviszony feltételeinek vállalása, azoknak történő megfelelés (a beosztás ellátásához szükséges egészségi, pszichikai, fizikai, valamint kifogástalan életvitel alkalmasság vizsgálat);
– törvény szerinti, egyes alkotmányos jogok korlátozásának elfogadása.

Előnyt jelent:
– „C” kategóriás gépjárművezetői engedély

A feltételeknek megfelelő és kiválasztott jelölttel Igazgatóságunk felnőttképzési szerződést köt a tűzoltóképző tanfolyamon történő részvétel idejére. A képzés idejére szállást és ellátást, valamint havonta 150.000,-Ft megélhetési támogatást biztosítunk.

A beosztással járó illetmény és egyéb juttatások megállapítása a rendvédelmi feladatokat ellátó szervek hivatásos állományú tagjainak szolgálati jogviszonyáról szóló 2015. évi XLII. törvény és végrehajtási rendeletei alapján történik.

Jelentkezés módja: személyesen a Komárom-Esztergom Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóságon (Tatabánya, Szent Borbála út 16.) önéletrajzzal, és egyidejűleg az állami iskolai végzettséget és a szakmai képesítéseket tanúsító okiratok másolatát kérjük csatolni. Érdeklődni az alábbi telefonszámon lehet: 34/512-070.

Forrás: Komárom-Esztergom Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

Megosztás