Kategóriák: DorogHírekSport

Legyőzte Putnokot a Magyar Kupában Dorog

Október 25-én, szerdán, 3-1-es győzelmet aratott a Dorogi FC a Putnok ellen a Magyar Kupa 7. fordulójában, így Dorog tovább jutott és legközelebb a legjobb 16 közé jutásért harcol.

Putnok FC – Dorogi FC 1-3 (0-2)

Putnok FC: Tóth A. – Bodnár, Tóth Sz. (Sápi), Balogh, Katona B. – Bocsi, Icsó (Madarász), Illés (Zimányi Á.), Csicsvári – Zimányi A., Csirszki. Edző: Koszta Péter.

Dorog: Vajda – Nagyházi, Füredi, Sitku, Berkó – Hauser, Kovács D. – Göblyös (Izsó), Grabant (Hartyán), Kamarás – Simon (Ungvári). Edző: Schindler Szabolcs.

16. perc: A bal szélen Göblyös jutott el az alapvonalig, majd beadott a kapu elé, ahol az érkező Simon 8 méterről a jobb alsó sarokba helyezett, 0-1.
20. perc: Jobb oldali kontratámadás végén Kamarás középre adott, a labda Simonhoz került, aki a bal alsó sarokba rúgta a labdát, 0-2.
75. perc: Balogh a bal oldalvonalról átívelte a vendégkapus felett a labdát, 1-2.
88. perc: A hazaiak kapusa, Tóth A. a tizenhatoson kívül kézzel ért a labdához, amiért piros lapot kapott.
90. perc: Jobb oldali beadás után Berkó fejelt a hálóba, 1-3.

Jók: Balogh, Csirszki, ill. Kovács D., Simon.

Koszta Péter: – Adtunk egy félidő előnyt, a második játékrészben visszajöttünk a meccsbe, de óriási ziccereket hagytunk ki.

Schindler Szabolcs: – Az első félidőben nagyon jól játszottunk, a másodikban visszavett a csapat. Egy nagyon jó együttes ellen megérdemelten jutottunk tovább.

A dorogiak videó értékelését itt tekinthetjük meg!

A soron következő MK mérkőzésen Dorog a Cigánddal játszik majd.

Forrás: boon.hu, kemma.hu, dorogifc.hu
Fotó: putnokfc.hu