Esztergomi balesethez keresnek szemtanúkat

Esztergomban a zebrán elütöttek egy gyalogost még januárban. Az eset kapcsán keresik azt a nőt, aki az áldozat segítségére sietett, illetve mindazokat akik látták a balesetet.

Az Esztergomi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya a 11060/42/2017. bűnügyi számon eljárást folytat közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen.

Az ismeretlen férfi 2017. január 12-én 7 óra 25 perckor Esztergomban a Mindszenty Általános Iskola előtti gyalogátkelőhelyen egy szürke színű Mercedes combi gépkocsival elütött egy gyalogost.

Az Esztergomi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya várja annak a nőnek jelentkezését, aki az elütött hölgy segítéségére sietett, illetve mindazok jelentkezését akik a balesetet látták, vagy a segítséget nyújtó hölgyről információval rendelkeznek, hívja a 06/34-517-777-es telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, valamint a 107-es, 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén, vagy írjon a komarommrfk@komarom.police.hu  e-mail címre.

Forrás: Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság Sajtó

Megosztás