Kategóriák: DorogHírek

Elektronikus zenei találkozó

Az E-Night elektronikus zenei formáció megrendezi az idei év első elektronikus zenei találkozóját március 11-én, Dorogon, az Incognito klubban. A rendezvényre várják az elektronikus zene szerelmeseit.

A lemezlovasok közül Dj Titusz (Bëlga, The Carbonfools, X-La), Starsky & Hutch (Garancsi tó partik), Sarelll és Greg Davis szolgáltatják majd a remek hangulatot.

Helyszín: Dorog, Incognito (Munkás u. 2.)
Időpont: 2017. március 11. szombat, 21.00-05.00
Az esemény Facebook profilja>>

A zenei találkozó egyik szervezőjével, Kerényi Andrással (Sarelll) beszélgettünk, hogy mire is számítsunk az eseményen.

Milyen stílusú zenékkel várjátok a vendégeket?

  • Az Acid, Trance, House, vagy a Detroit techno szerelmeseit várjuk, mivel az elektronikus zene terén elég sok műfaj kerül majd kínálatra, így reméljük, mindenki jól fogja érezni magát.

Kikhez lesz szerencsénk az ACID Meet-en?

  • A lemezlovasok közül jómagam is zenélni fogok Sarelll néven, rajtam kívül pedig Dj Titusz, Starsky & Hutch és Greg Davis szolgáltatják majd a remek hangulatot.

Gondolom az általatok játszott zenei stílusokkal nincsen mindenki tisztában, milyen stílust is képvisel valójában az ACID? Hogyan képzeljük el, mihez hasonlítható?

  • Az acid felvételekben egy erőteljes, 120-140 bpm között lüktető – többnyire TR-606-oson, TR-808-ason, vagy TR-909-esen előállított – alapütemen kívül általában csak egy lecsupaszított motívum szól végig. Az acid száraz, érdes hangzású, harsány és minimalista. Vokálokat csak elvétve találunk bennük, akkor is inkább effektként használt mondattöredékeket, vagy csupán egyes szavakat.

Hol válthatunk belépőjegyet a találkozóra?

  • Elővételben, 1.000 Ft-ért Dorogon, a Provill-Ker villamossági szaküzletben (Esztergomi út 19.) és az Incognito-ban (Munkás u. 2.), valamint a helyszínen, az esemény napján 1.300 Ft-ért a készlet erejéig.

Ez jól hangzik azoknak a számára, akik az elektronikus zenét kedvelik! Reméljük, sokan csatlakoznak a táborotokhoz és teltház mellett zenélhettek majd!

  • Köszönjük a jókívánságot és minden tőlünk telhetőt megteszünk!

 

Megosztás