Sárisápi ismerőse autóit rongálta meg a dorogi férfi

Sárisápi ismerőse autóit rongálta meg a dorogi férfi

Dorog, Hírek, Kék hírek Comments Off 129

A 27 éves dorogi gyanúsított két autót megrongált, és egy férfit is megfenyegetett Sárisápon. A dorogi nyomozók befejezték az ügy vizsgálatát.

A gyanú szerint a tettes 2019. december 16-án este elment egy ismerőséhez Sárisápra, majd az udvaron álló két gépkocsit megrongálta. Az egyik járműnek a szélvédőjét betörte, majd az egyik tükrét, valamint a jármű jobb oldalát is megrongálta. A másik gépkocsi mindkét szélvédőjét betörte, a visszapillantó tükröket és a gépkocsi jobb oldalát megrongálta. A tettes, egy férfit is megfenyegetett, aki a lakásban volt.

A dorogi lakos a tettét követően a helyszínről távozott. A rendőrök elfogták a 27 éves férfit, akit másnap gyanúsítottként kihallgattak. Ellene rongálás bűntett, rongálás vétség és zaklatás miatt indult büntetőeljárás. A nyomozók a bűncselekményhez használt eszközt is lefoglalták.

A Dorogi Rendőrkapitányság a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és a keletkezett iratokat megküldte az Esztergomi Járási Ügyészségnek.

Fotók, forrás: police.hu

Facebook hozzászólások
(C) 2017-2020 dorogimedence.hu - Dorogi hírek

Keresés

Írja be a keresendő kifejezést

Back to Top