Hírek

Vállfájdalom, és derékfájdalom gyötri? – Ortopédia szakrendelés Esztergomban

A vállfájdalom, és a derékfájdalom kezelésére, illetve a fájdalmak csökkentésére ma már több hatékony módszer is elérhető. Az esztergomi Markomplex egészségközpontban az ortopéd szakrendeléséhez kapcsolódva MD orvosi kollagén terápia, lökéshullám, és Safe Laser kezelés is igénybe vehető.

Ortopéd szakorvosunk a csontok, ízületek és az ezekhez kapcsolódó szövetek diagnosztizálásával és kezelésével foglalkozik. A vizsgálati folyamat a kórtörténet felvételével kezdődik, majd fizikális vizsgálatok következnek, ahol a szakorvos a problémás területet megvizsgálja, és szükség esetén további vizsgálatokat rendelhet el.

Szakrendelésünkön kiemelten foglalkozunk sportsérülésekkel és mozgásszervi fájdalmakkal, beleértve a kopásokat, gyulladásokat és különböző ízületi problémákat, valamint helyi érzéstelenítésben végzett kézsebészeti műtéti beavatkozásokat is vállalunk.

VIDEÓ:

Orvosi kollagén terápia tényleg hatékony?

Az MD orvosi kollagén terápia egy olyan újszerű, innovatív megoldás mozgásszervi problémákra, amely a károsodott szövetek helyreállítását célozza.

A szöveti regeneráció támogatásával erősíti a mozgásszervrendszer elemeit, ezért használatával nem csak a fájdalmat tudjuk csökkenteni, hanem a panaszok okát is tudjuk kezelni.

A kollagén injekció csökkenti az izületi fájdalmat és sok esetben megszünteti.

Kollagén videó:

Tudjon meg többet. Foglaljon időpontot mielőbb: https://markomplex.hu/ortopedia/