Hírek

Bőven akadt dolguk a tűzoltóknak hétvégén

Tűzesetekhez és balesetekhez riasztották térségünk tűzoltóit a hétvégén.

Hulladék égett egy konténerben péntek délután Táton, a Törökvész utcában található telephelyen. A helyszínre riasztott nyergesújfalui hivatásos tűzoltók vízsugár segítségével eloltották a lángokat.

Kisteherautó és személygépkocsi ütközött pénteken, a késő délutáni órákban a 10-es úton Nyergesújfalu és Tát között. A helyszínre riasztott nyergesújfalui hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket majd a helyszín biztosításában nyújtottak segítséget. A mentőszolgálat munkatársai két személyt a helyszínről kórházba szállítottak. A mentés idején teljes útzár volt érvényben. 

Személygépkocsi és motorkerékpár ütközött vasárnap reggel Esztergomban, a Rényi Rezsó és Kopácsy József utca kereszteződésében. A helyszínre riasztott esztergomi hivatásos tűzoltók a rendőrségi helyszínelést követően a forgalmi akadály megszüntetését végezték. A mentőszolgálat munkatársai a motoros ellátásáról gondoskodtak. 

Tűzhelyen felejtett étel égett vasárnap délelőtt Esztergomban egy, az Irinyi János utcában található földszinti lakásban. A helyszínre érkező esztergomi hivatásos tűzoltók a lakásba bejutottak és eloltották a konyhát érintő lángokat. Az eset kapcsán lakosságvédelmi intézkedésre nem volt szükség.

Forrás: Katasztrófavédelem
Borítókép: Németh Tamás tű. zls. (Nyergesújfalu és Tát közötti baleset)