Dorog

Április utolsó hétvégéjén nyit a Kacsa

Idén is megrendezik a hagyományos Kacsanyitó minifesztivált április 26-27-én, ahol jótékonysági eseménnyel és koncertekkel várják az érdeklődőket!

A pénteki napon, 14 év után újra teljes, eredeti felállással lép fel a legendás dorogi punkrock zenekar a Graveyard at Maximum (utoljára 2010-ben az esztergomi csónakházban játszottak együtt). A G.A.M. mellett az első napon zenél még a budapesti Bankrupt, illetve a veszprémi The Buttholes. Mindkét banda meghatározó csapata a 2000 évek utáni hazai punk szcénának.

A szombati nap nem maradhat el napközbeni programok nélkül, melynek középpontjában a jótékonysági esemény lesz, ahol idén a fő kedvezményezett az „Örökbe fogadok egy ovit” program. Itt elsősorban tárgyi felajánlásokat várnak, melyet a Kacsa kocsmába lehet majd lehozni szombaton délután. Emellett lesz ismét jótékonysági merch-vásár, sörpong illetve akusztikus fellépők sora szórakoztatja majd a látogatókat: Skolák Peti (Kozmosz, the pfl), Köles Tomi (Blue Revolver), Hart Balázs (Link-X), Pénzes Andris (Hitori.) illetve Fenyő Robi (Sharin’). Az esemény ezen része ingyenes!

Szombaton este ismét következnek a koncertek, ahol a budapesti grunge/indie Sharin’, az esztergomi metal/hardcore Lightchaser, illetve a dorogi poppunk Headstock zenekar lép fel. Emellett meglepetésekre is lehet számítani, így érdemes bekövetni az eseményt. Az egynapos belépőjegy ára 3.000 Ft/fő, míg a kétnaposé 5000 Ft/fő.

További részletek a Facebook esemény alatt!

Megosztás