Dorog

Ingyen venné át a volt munkaügyi központ épületét a dorogi önkormányzat

Dorog Város Önkormányzatának tulajdonába kerülhet a volt munkaügyi központ épülete, amely másfél éve – 2022 októbere óta – kihasználatlanul áll.

Dorog, a mi városunk közösségi oldal azt írta, hogy dr. Tittmann János polgármester Dorog Város Képviselő-testületének 2024. március 22. napján megtartott ülésén beszélt arról, hogy reméli, hogy ez az épület is olyan vagyoneleme lesz a városnak, amely önkormányzati hasznosítás során új értelmet kaphat a jövőben.

Dorog Város Önkormányzat Képviselő-testülete a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt-nél kezdeményezi és kérelmezi a Magyar Állam tulajdonában lévő Dorog, 1627 helyrajzi számú, kivett irodaház, 4845 m2 területű ingatlan 1663/10000 tulajdoni hányadának ingyenes önkormányzati tulajdonba adását.

Az önkormányzat az ingatlant lakás- és helyiség gazdálkodási feladatainak ellátása érdekében kívánja tulajdonba venni és lakásépítési célra kívánja felhasználni.

Az önkormányzat vállalja a tulajdonba adás érdekében felmerülő költségek – ideértve a művelési ág szükséges megváltoztatásának költségét – megtérítését.

Forrás: Dorog, a mi városunk Facebook oldal / dorog.hu
Borítókép: dorogimedence.hu

Megosztás