Hírek

Halálos autóbaleset történt Kesztölcnél

Március 29-én, pénteken este árokba borult egy személyautó a 117-es főút 4-es és 5-ös kilométerszelvénye között. A balesetben egy személy életét vesztette.

A rendőrség szóvivője megkeresésünkre elmondta, hogy 21 óra 16 perckor érkezett a bejelentés, miszerint az említett helyszínen árokba borult egy autó. A gépjárműben a sofőrön kívül egy utas tartózkodott. A baleset során a sofőr könnyű sérülést szenvedett, utasa pedig a helyszínen életét vesztette. A baleset vélelmezhető oka vadelütés.

A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint a baleset következtében két ember beszorult, őket az esztergomi hivatásos és a kesztölci önkéntes tűzoltók feszítővágó segítségével szabadítottak ki. A mentés és helyszínelés idejére az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták.

Csütörtökön is történt egy halálos közúti baleset térségünkben. A pilismaróti balesetben egy személy a helyszínen életét vesztette. Továbbá két főt súlyos, míg két főt – köztük egy gyermeket – könnyebb sérülésekkel szállítottak kórházba.