Hírek

Halálos kimenetelű közúti baleset történt Pilismaróton

Március 28-án, csütörtökön este összeütközött két gépkocsi a 11-es főút 52-es kilométerénél, Pilismaróton. A balesetben többen megsérültek, egy személy pedig a helyszínen életét vesztette.

Marosán Angelika rendőr hadnagy, a Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense elmondta, hogy 19 óra 20 perckor érkezett a bejelentés, miszerint az említett helyszínen egy Skoda márkájú autó a kanyarban megcsúszott, átsodródott a szemközti sávba, ahol egy szabályosan közlekedő gépkocsival frontálisan ütközött. A Skodát vezető sofőr olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

Kaszap Réka, az Országos Mentőszolgálat kommunikációs szervezője megkeresésünkre elmondta, hogy a balesetben további két főt súlyos, míg két főt – köztük egy gyermeket – könnyebb sérülésekkel szállítottak kórházba.

A Katasztrófavédelem tájékoztatása szerint a balesethez az esztergomi, a szentendrei és nyergesújfalui hivatásos tűzoltókat riasztották, akik áramtalanították a járműveket és biztosították a helyszínt. A mentés és helyszínelés ideje alatt az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták.