Hírek

Többen azt hitték nyertek a Telekommal, de mégsem

Március 19-én, kedden reggel sokan arra ébredtek, hogy a Telekom alkalmazásban egy értesítés fogadta őket, miszerint T Phone készüléket, illetve plüss figurát nyertek. A Magyar Telekom Vállalati Kommunikációs Igazgatóságától megtudtuk, hogy tévesen kerültek kiküldésre az értesítések.

A Telekom alkalmazásban délelőtt felhívták a figyelmet a hibára a következő értesítéssel: „Sajnos tévesen kaphattál értesítést egy nyereményről. Kérjük hagyd figyelmen kívül, a nyerteseket egyénileg fogjuk értesíteni. Elnézést a kellemetlenségért.”

A hibával kapcsolatban megkerestük a Magyar Telekom Vállalati Kommunikációs Igazgatóságát, akiktől a következő választ kaptuk:

„Az éjjel automatikus üzenetet (push értesítést) kaptak egyes ügyfeleink a Telekom alkalmazásban arról, hogy T Phone-t és plüss figurát nyertek nyereményjátékunkon. Tájékoztatjuk ügyfeleinket, hogy a kapott üzenet tartalma téves, a nyerteseket március 22-éig egyénileg értesítjük. A Telekom alkalmazáson belül a Moments menüpontban számos kedvezménykupon mellett nyereményjátékokat is hirdetünk. Az egyik nyereményjáték résztvevői közül az üzenetben szereplő ajándékokat sorsoljuk ki. A téves üzenetküldés egyéb szolgáltatásunkat nem érinti. A kellemetlenségért ügyfeleink szíves elnézését és megértését kérjük.”

Megosztás
Tegek: Telekom