Hírek

Pályázat keretében kotrógépet szerzett be egy táti vállalkozás

A LEADER program (VP6-19.2.1.-2-7-21) keretében eszközök beszerzésére nyújtott be pályázatot a táti Victory-Vill Kft., amelyet a Vidékfejlesztési Program Irányító Hatósága és a Duna-Pilis-Gerecse Vidékfejlesztési Egyesület támogatásra érdemesnek talált.

A Victory-Vill Kft. villamossági kiskereskedésként kezdte tevékenységét, majd tevékenységük átalakult. Az elmúlt időszakban elektronikai összeszerelési munkákat végeztek alvállalkozóként közvetve a Magyar Honvédség és a Honvédelmi Minisztérium részvénytársaságai részére, illetve építőipari kivitelező tevékenységbe kezdtek, amelyben egyre több megbízást nyertek el.

Az értékteremtés- és értékmegőrzés számukra elhivatottság. A helyben elérhető megfizethető szolgáltatás, hozzájárulhat az iparilag szennyezett táj egyre nagyobb rehabilitációjához, a turizmus fejlődéséhez. A pályázat keretében beszerzett Atlas kotró-rakodógép magas hozzáadott növekedési potenciállal bír.

Aktivitásuk következtében, a megfizethető és elérhető szolgáltatásaikkal egyre esztétikusabbá, szebbé válik a települések képe, minek következtésben az idegenforgalmi, gazdasági vonzerejük nő. A fejlesztés további fejlesztéseket, illetve annak igényét generálja, ezáltal új munkahelyek keletkeznek térségünkben.

Mivel munkahelyek megtartását eredményező beruházás valósul meg, így a projekt következtében a területi különbségek csökkennek, ami ezzel együtt hozzájárul a térségi felzárkóztatáshoz és a helyi gazdaság megerősítéséhez is.

Megosztás