Dorog

Próbáljátok ki Dorog legjobb masszázs stúdióját

Felnőtt és gyermek masszázzsal, illetve fizikai érterápiával várnak a dorogi A.L Masszázs Stúdióban!

Zsuzsi és Laci férj és feleség, mind a ketten a masszázs szerelmesei, ezért egy saját masszázs stúdiót nyitottak tavaly nyáron Dorog szívében, a Mária utca 8. szám alatt, a Misi-Husi húsbolt feletti emeleten.

Mivel várnak benneteket?

Felnőtt és gyermek masszázzsal, BBMM® (Baranyi Thai Gyermek Masszázs és Mozgás Oktatással) illetve BEMER® fizikai érterápia kezeléssel.

Miért válasszátok őket?

Mivel gyermek masszázst is vállalnak, az egész család elmehet hozzájuk. Maximálisan odafigyelnek a vendégeikre, illetve az életkornak leginkább megfelelő szolgáltatást biztosítanak. Nem utolsó sorban pedig modern, ízléses és higiénikus környezetben várják a vendégeiket.

Mi is az a BEMER® fizikai érterápia?

Egy olyan alkalmazás, amely célzottan a test legfontosabb területen fejti ki hatását, a mikroerekben. Teljes mértékben kémiai anyagok nélkül. Varázslatnak tűnik, de egyszerű fizika. Magyarországon az egészségügyben a BEMER orvostechnikai eszköz 2014 óta van jelen hivatalosan, mint fizikai érterápia. Az eszköz a pulzáló mágneses mezőt arra használja, hogy az egyedülálló, szabadalmaztatott BEMER jelkonfigurációt bejutassa a testünkbe. Ez a jel a legkisebb erek lüktető mozgását tudja serkenteni, visszaállítani a normál mozgásba, mert ahol probléma van, ott ez nagyon le tud lassulni. Ennek eredménye: a sejtek több oxigénhez és tápanyaghoz jutnak, az egész szervezet erő- és energia ellátása javul. A terápia olyan betegségek és panaszok megelőző és kiegészítő kezelésére javasolt, amelynek kiváltó oka vagy velejárója a gyenge vazomóció okozta zavart mikrokeringés.

Milyen problémákra javasolt a BEMER® fizikai érterápia?

Porckorongsérv, autoimmun fájdalom, bélbetegségek okozta fájdalom, sérülések, alagút szindróma, csípőfájdalom, csontfájdalom, derékfájás, gerincfájdalom, mozgásszervi fájdalom, ekcéma, övsömör, nyaki fájdalom, vállfájdalom, láb fájdalmak, térdfájdalom, krónikus fájdalmak, álmatlanság.

Hol tudok időpontot foglalni masszázsra vagy terápiára?

Időpontot foglalni IDE KATTINTVA online tudtok, továbbá az alábbi elérhetőségek egyikén: +36202614892 (Laci), +36309618908 (Zsuzsi), aelmasszazs@gmail.com

További részletek az A.L Masszázs honlapján és Facebook-oldalán találtok! Kérdéseitek lennétek? Ide kattintva lépjetek be a Facebook-csoportjukba!

Megosztás