Hírek

Kórusok hangja zengte be a sárisápi templomot

A kórusmuzsika szépségéből kaptak ízelítőt azok, akik részt vettek a 10. alkalommal megrendezett Templom Dala kórushangversenyen a sárisápi római katolikus templomban, március 10-én.
A rendezvény Nyitra Megye Önkormányzata, a Nyitra Megyei Művelődési Központ, a Komárom-Esztergom Vármegyei Szlovák Önkormányzat, a Sárisápi Szlovák Önkormányzat és a Sárisáp Község Önkormányzatának közös szervezésében valósult meg.
Elsőként a Sárisápi Szent István Kórus Jurásek János karnagy vezetésével, majd a Nyitra és környéki vendégek műsora következett: A Csitári Menyecskekórus Matyus Etelka vezetésével, a Berencsi Pimpimpápa Éneklőcsoport Gyuricky Olga vezetésével, a Nyitrai Nevädza Éneklőcsoport Miroslava Zaujcová vezetésével, harmonikán Vojtech Zvalo kísérte az éneklőcsoportot. A programot a Gesztei Salve DIO Éneklőcsoport műsora zárta, amely Pindes László vezetése alatt működik.
A csoportokat a műsor után a szervezők a Sárisápi Bányász Közösségi Térben látták vendégül, ahol a vacsora után a legfinomabb helyi sütemények, borok és pálinkák is terítékre kerültek.
Fotók, forrás: Sárisáp.hu Facebook oldal
Megosztás