Hírek

Építkezési munkák zökkenőmentes lebonyolítása egyetlen helyen

Legyen szó új beruházásról, felújításról vagy bontásról, az építőipari projektek mind jelentős kihívások elé állítják a vállalkozókat.

A szakértelemtől a megfelelő eszközparkig számos tényezőt kell figyelembe venni a sikeres megvalósításhoz. Éppen ezért, cégünk a Minert Kft. minden szükséges szolgáltatást egy helyen kínál, hogy Ön gördülékenyen és hatékonyan hajthasson végre bármilyen építési munkálatot.

Építési törmelék gyűjtése konténerrel

A bontási és építkezési munkák során gyakran jelentős mennyiségű törmelék és hulladék keletkezik. Ennek környezetbarát és szabályos gyűjtése elengedhetetlen. Vállalatunknál különböző méretű konténereket rendelhet, amelyeket kiszállítunk az Ön által meghatározott helyszínre. Így a hulladék folyamatosan elhelyezhető a konténerben, megőrizve ezzel a munkaterület rendjét.

A megtelt konténereket elszállítjuk, és pótoljuk mindaddig, amíg a projekt teljes körűen le nem zárul. A szolgáltatás részeként gondoskodunk a törmelék szakszerű kezeléséről, valamint szelektív gyűjtéséről és újrahasznosításáról is, hozzájárulva ezzel a környezetvédelemhez.

Épületek bontása akár 3 emeletig

Legyen szó felújításról, átépítésről vagy teljes bontásról, szakembereink minden elvárást kielégítő módon végzik el az épületek lebontását egészen 3 emeletes magasságig. Rendelkezünk a megfelelő engedélyekkel és tapasztalattal, hogy biztonságosan és hatékonyan bontsunk le bármilyen épületet vagy szerkezetet.

Vállalatunk a bontás teljes folyamatát levezényli: az előzetes állapotfelmérésektől kezdve a régiek elbontásán és az új tervek elkészítésén át egészen az építési terület előkészítéséig. Ügyfeleink számára átlátható, megbízható és komplett szolgáltatást nyújtunk.

Munkagépek bérlése szakképzett kezelőkkel

A modern építőiparban a különféle munkagépek elengedhetetlenek. Legyen szó akár földmunkákról, teheremelésről, szállításról vagy más speciális feladatról, cégünk széles körű munkagépparkkal rendelkezik. Ügyfeleink igényeiknek megfelelően bérelhetik ezeket a gépeket, mégpedig szakképzett kezelőkkel együtt.

Gépkezelőink rendelkeznek a szükséges képesítésekkel, tapasztalatokkal, így biztosítva a munkagépek szakszerű és biztonságos használatát. Emellett folyamatosan gondoskodunk a munkagépek karbantartásáról, felújításáról is, hogy mindig a legmodernebb és legrugalmasabb eszközöket kínálhassuk.

Bármelyik szolgáltatásunkra is van szüksége, cégünknél egy megbízható és tapasztalt partnerre lelhet. Legyen szó építkezésről, bontásról vagy gépi földmunkáról, professzionális csapatunk minőségi munkát végez, elégedettségét szem előtt tartva. Forduljon hozzánk bizalommal, és támaszkodjon szakértelmünkre építőipari projektjei során!

Megosztás