Hírek

Tűz keletkezett egy visegrádi hotelben, az esztergomi tűzoltókat is riasztották

Kigyulladt és teljes terjedelmében ég a visegrádi Silvanus Hotel negyedik szintje és tetőszerkezete, a Feketehegy utcában – közölte a Katasztrófavédelem.

A katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett szentendrei, esztergomi és fővárosi hivatásos, valamint szentendrei, rózsadombi, szigetmonostori, visegrádi, pilisborosjenői és leányfalvi önkéntes tűzoltók dolgoznak a helyszínen.

Csámpai Attila, a Pest Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-nek elmondta, hogy a tűzoltók a legmagasabb riasztási fokozatnak megfelelő erőkkel, több vízsugárral oltanak, és igyekeznek megakadályozni a tűz továbbterjedését. Jelenleg 200-300 négyzetméteres részt érint a tűz, a szállodában 230 vendég tartózkodott, akik elhagyták a helyszínt.

A káresemény helyszínéhez vezető utakat, a Panoráma utat és a Simontornyai utat a rendőrség teljes szélességében és hosszában lezárta – közölte a police.hu

Az M1 helyszíni riportja ide kattintva tekinthető meg!

Frissítés (12:00): Az egységek tizennégy vízsugárral oltják a lángokat. A munkálatokat fővárosi, váci, gödöllői, üllői, nagykátai, szigetszentmiklósi és budaörsi vízszállítók is segítik.

Frissítés (13:39): Az egységek tizennégy vízsugárral elfojtották a lángokat.

Forrás: Katasztrófavédelem / MTI
Fotók: Facebook