Hírek

Gépbeszerzésre nyert pályázatot egy mogyorósbányai cég

A mogyorósbányai Arthur Kereskedelmi Bt. a LEADER program keretében eszköz beszerzésére nyújtott be pályázatot, amelyet a Vidékfejlesztési Program Irányító Hatósága és a Duna-Pilis-Gerecse Vidékfejlesztési Egyesület támogatásra érdemesnek talált.

Az Arthur Kereskedelmi Bt. a LEADER program (VP6-19.2.1.-2-7-21) keretében vállalkozásának további fejlesztése, szolgáltatása színvonalának növelése érdekében 1 db darabológép beszerzését valósította meg, amellyel növeli vállalkozása hatékonyságát.

Az Arthur Kereskedelmi Bt. a mogyorósbányai vállalkozás kőmegmunkálással kapcsolatos tevékenységet végez, amelyre egyre nagyobb az igény. Természetes kövek teljes körű megmunkálását és kivitelezését vállalják. A kézműves munka gondosságával váltják valóra megrendelőik elképzeléseit. A projekt kapcsán beszerzett eszköz által növelik hatékonyságukat, amivel csökkenteni tudják szolgáltatásaik árait.

A természetes kőanyagok feldolgozásán túl műkövek gyártásával, burkolóanyagok vágásával, csiszolásával foglalkoznak.

A kőmegmunkálás nagyon sokrétű lehet, az építészetben kimeríthetetlen lehetőségeket kínál lehet szó aljzatról, falburkolatról, de akár bútor, kaspó, vagy váza is készülhet kőből. Az Arthur kereskedelmi Bt. magas szakértelemmel vállalja és kivitelezi a megrendelői elképzeléseit.

Közreműködésükkel olyan kisléptékű, azonban folyamatos fejlesztés valósítható meg, amelynek eredményeként a térség turisztikai objektumai méltó környezetbe kerülnek. Tevékenységeik következtében nőni fog a vidéki térség, mint vállalkozási tér.

A projekt megvalósításának folyamatában integrálni tudják a piaci szereplők, helyi önkormányzatok, civil kezdeményezések célrendszerét, a vidéki térség, mint vállalkozási tér, lakóhely és turisztikai vonzóképességének erősítése, a helyi közösségek tagjai egyéni aktivitásának, felelősségvállalásának és együttműködési készségeinek segítése érdekébe.

Megosztás