Csolnok

Pályázat segítségével vásárolt új eszközöket egy csolnoki vállalkozó

Priegl Róbert a pályázat segítségével alaptevékenységéhez kötötten autóiparral kapcsolatos eszközbeszerzést valósított meg, amely a szakmai sztenderdek kihívásainak maximálisan megfelelő szolgáltatás nyújtását teszi lehetővé hosszú távon.

Priegl Róbert ev. a LEADER program (VP6-19.2.1.-2-7-21) keretében 1 db RAISE3D Pro3 Ipari 3D nyomtató, továbbá 1 db Shining 3D szkenner beszerzésére nyújtott be pályázatot, amelyet a Vidékfejlesztési Program Irányító Hatósága és a Duna-Pilis-Gerecse Vidékfejlesztési Egyesület támogatásra érdemesnek talált.

A cég a kezdetektől foglalkozik autószereléssel is, és tapasztalt munkatársainknak köszönhetően teljeskörű szerviz, diagnosztika, karosszériajavítás, szélvédők cseréje és javítása, autóklíma töltés, javítás, műszaki vizsgára felkészítés és vizsgáztatás, autóextrák beépítése: navigáció, riasztó, lézer detektor, autóhifi, autószerelés, futóműjavítás áll termékpalettával ügyfelei rendelkezésére.  Megbízható szaktanácsadás, személyes ügyfélkezelés és rugalmas kiszolgálás várja és segíti a megrendelőket döntéseikben. Teljesítményüket igazolják az intenzíven működő hosszú távú kapcsolatok beszállítókkal, neves hazai és külföldi gyártókkal. Szolgáltatásaiknál a magas minőségre és a megfizethető árakra törekszenek.

A szükséges infrastrukurális fejlesztéssel egy stabil helyi szolgáltatóvá kívánnak válni. A 3D nyomtatás egy rohamosan fejlődő ágazat, amely különböző technológiát képviselő eszközöket foglal magába. Erre a gyorsan fejlődő iparágra különösen jellemző a különböző technológiák alkalmazása, ezért így szinte az összes felmerülő igényre van megoldás. Attól függően, hogy milyen alapanyagból, milyen minőségben, milyen célra, mekkora darabszámban stb. kell megoldani egy feladatot, döntően ez határozza meg az alkalmazott technológiát és ezáltal a gépet is a 3D világában. Több tanfolyamon vettek részt, ennek az oktatásnak a tapasztalatait átgondolva tervezték meg gépparkjukat, amely a legmagasabb színvonalat szeretné nyújtani a térségben, kiszolgálva a megrendelők.

A fejlesztés hozzájárul, hogy az eddig társadalmi szerepvállalásuk a jövőben is folytatódjon: a környezetkímélő technológiai elterjedése a fenntartható fejlődés szemléletrendszerének népszerűsítését segíti.  Egy másik innovatív elem, hogy a helyi hálózatosodás következtében biztos támogatási alapot nyújtson a társadalmi, és egyben gazdasági pozíciók megerősítésében, miközben hozzájárulnak a közösségi élet aktív részvételhez. Versenyképes szolgáltatást nyújt a közvetlen közelben lévő megrendelőknek.

Megosztás