Hírek

Fokozatosan áll helyre a vasúti menetrend

11:10-től már ismét lehetséges a közlekedés a Nyugati pályaudvar és Rákosrendező, valamint Kőbánya-Kispest között. Késések, kimaradó és rövidebb útvonalon közlekedő járatok még előfordulhatnak az esztergomi, a szobi, a veresegyházi, a ceglédi és a lajosmizsei vonalon. Fokozatosan, kora délután állhat helyre a közlekedés a Nyugati pályaudvart érintő vonalakon – írja a MÁVINFORM

A BKK 12 óráig továbbra is elfogadja a vasúti jegyeket és bérleteket az M3-as metrón, a 12-es és 14-es villamoson, valamint a 151-es buszon Kőbánya alsó vasútállomás és Kőbánya-Kispest között.

A meghirdetett változásoktól eltérések előfordulhatnak. Az egyes közlekedő vonatokról további tájékoztatás a Vonatinfó térképen, és a MÁV applikációban érhető el.

A forgalom megindulását követően bevezetett forgalmi változások:

  • a Lajosmizséről 12:40-kor induló S21-es vonat (2935) helyett Kőbánya-Kispestig pótlóbusz közlekedik
  • a Nyugati pályaudvarról 12:00-kor Ceglédre induló Z50-es vonat (2834) Monorig S50-es vonatként (2754) közlekedik
  • a Monorról 13:36-kor a Nyugati pályaudvarra induló S50-es vonat (2785) nem közlekedik

Előzmény. Budapesten a Nyugati pályaudvarról induló, illetve oda érkező vonatok közlekedését a Nyugati pályaudvar és Rákosrendező, valamint Kőbánya-Kispest között áramellátási hiba akadályozza. Emiatt kimaradó, illetve rövidebb útvonalon közlekedő vonatjáratokra, jelentősen hosszabb menetidőre kell számítani az esztergomi, a szobi, a veresegyházi, a ceglédi és a lajosmizsei vonalon.
Forrás: MÁVINFORM
Megosztás