Esztergom

Két baleset is történt szerdán Esztergomban

Január 10-én, szerdán két baleset is történt Esztergomban – tudtuk meg Racsné Galambos Grétától, a Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság szóvivőjétől.

Egy 54 éves férfi egy utassal közlekedett a Mayer István út felől a Bajcsy Zsilinszki út irányába, amikor áttért a menetirány szerinti bal forgalmi sávba, ahol nekiütközött az úttest szélén várakozó személygépkocsinak, majd egy tehergépkocsinak. Ezt követően a gépkocsi egy fának ütközött. A baleset során anyagi kár keletkezett, személyi sérülés nem történt.

A Mayer István úton egy ismeretlen személy járművel haladt a Szent István tér irányába. A záróvonal és kötelező haladási irány jobbra utasítást adó jelzőtáblát figyelmen kívül hagyva, balra a Szent István tér – Sötét kapu irányába kanyarodott, melynek során nem adott elsőbbséget a neki jobbról – a kanyarodó főútvonalon irányváltoztatás nélkül haladó – személygépkocsinak, amellyel összeütközött. Az ütközést követően az ismeretlen jármű azonosítatlan vezetője megállás, és a szükséges adatai hátrahagyása nélkül ismeretlen helyre távozott. A baleset során anyagi kár keletkezett, személyi sérülés nem történt.

Megosztás