Hírek

2024-ben változtass! – Prevenció és Életmódváltás

Akár újévi fogadalom, akár egy hirtelen jött elhatározás, hogy belevágnál az életmódváltásba, mindenképp dicséretes, hogy eldöntötted, mostantól nagyobb figyelmet fordítasz a tudatos életmódra. Az esztergomi Markomplex egészségközpont szakértői segítenek elindulni, és végigmenni az úton.

A preventív medicina, a betegség(ek) távol tartása vagy kizárása megelőzés által, kizárólag tudományos módszerek igénybevételével. Ugyanakkor egy fajta tudatosságra, önmagunkra való odafigyelésre saját adataink, fiziológiai, élettani, egészségügyi eredményeink elemzésére és értelmezésére sarkall.

A Markomplex prevenciós csomagja egy olyan komplex állapotfelmérést tartalmaz, melynek segítségével egy részletes és objektív képet kaphatunk egészségi állapotunkról, ennek tartalma a következő:

  • Fogászati állapotfelmérés
  • Labordiagnosztika
  • Belgyógyászati konzultáció
  • Testösszetétel mérés
  • Mozgáskultúra
  • Táplálkozási tanácsadás

A komplex állapotfelmérés ára 98.000 Ft, mely minden fentebb említett vizsgálatot és konzultációt tartalmaz.

A komplex állapotfelmérést követi Életmód Programjuk, mely minden esetben egyedi és egyénenként változó időszakot ölel föl 3 hónaptól akár 1 évig. Ezalatt résztvevőnként egyénreszabott életviteli programot állítanak össze táplálkozási irányelvekkel, mozgáskultúrával, edzéstervvel, gyógytornával.

A nevezett időszak alatt mérnek (labordiagnosztika, testösszetétel mérés, belgyógyászati konzultáció, edzésterv, táptan), beavatkoznak, mérnek, változtatnak a beavatkozásokon.

További részletek, időpontfoglalás>>