Dorog

Térségünkbe érkezik a Mikulás

Térségünkbe is ellátogat a Mikulás. Kigyűjtöttük, hogy hol és mikor találkozhattok vele!

Csolnokra már december 3-án megérkezik a Mikulás. A Szent János parkban 16 órakor először a Dimenzió mazsorettek és a csolnoki óvodások műsorát tekinthetitek meg, majd megérkezik a nagyszakállú is.

December 6-án 16 órától a Pitypang és a Mikulás című bábelőadással várják a Mikulást a dorogi Gáthy Zoltán Városi Könyvtárban.

December 6-án 17 órakor meglepetés műsorral és zsákjában sok-sok ajándékkal érkezik a Mikulás Esztergomba, a Széchenyi térre! Készüljetek fel és vegyetek részt a Mikulástanonc Akadémián 15 és 17 óra között a Kapcsolatok Házában.

Máriahalmon szintén december 6-án 17 órakor várják a Mikulást, ahol finom sütikkel, meleg italokkal, zenével, tánccal is készülnek. A kicsik csomagot, a nagyok csokoládét, szaloncukrot kapnak.

December 6-án 16.30-kor Tokod-Üveggyárban, a Liszt Ferenc Művelődési Ház előtti téren, míg 17.30-kor Tokod faluban a Polgármesteri Hivatal előtt találkozhattok a nagyszakállúval.

Piliscsévre traktorral érkezik a Mikulás. December 6-án 16 órakor a vasútállomásnál, vagy útközben találkozhattok vele. A Mikulás egy-egy szusszanásnyi pihenőt is beiktat az alábbi helyeken: Béke u. 116. szám előtt, Béke u. 59. számmal szemben, Béke u. 24. szám előtt és a Kesztölci utcai buszfordulónál.

December 6-án Sárisáp utcáit is járja majd a Mikulás. 16 órakor a Kálvária téren, 16.30-kor a Handlová park játszóterén, 17.15-kor az Arany János utca és a Pusztaszőlő köznél, míg 18 órakor a Bányász Közösségi Tér udvarán találkozhattok vele. Itt sütivel és punccsal is várják a gyerekeket!

Megosztás