Dorog

9. Jótékonysági Mikulás-futás és Adománygyűjtés

December 3-án, vasárnap 10 órakor a Dorogi Futókör Sportegyesület kilencedik alkalommal rendezi meg a Jótékonysági Mikulás-futást és Adománygyűjtést a dorogi Zöld Kör Rekortán Futópályán, ahol ismét a menstruációs szegénységre szeretnék felhívni a figyelmet.
A menstruációs szegénység egyes becslések szerint ma Magyarországon minden negyedik(!) nőt érint, köztük a fiatal lányokat is. Meglepő módon nem csak a hajléktalanok, a mélyszegénységben élők, de gyakran az iskoláskorú lányok is küzdenek ezzel a problémával. Sok családban maga a menstruáció is tabutémának számít, az ehhez szükséges termékek megvásárlása pedig a fiatal lányok számára nem csak anyagi, hanem pszichés terhet is jelent.
Mit kell tenned, ha szeretnéd támogatni kampányukat?
1. Vásárold meg a javasolt termékeket! Idén a lányok számára teljesen egyforma ajándékot szeretnének összeállítani, ezért kérik, hogy CSAK AZ ALÁBBI TERMÉKEKET tedd a csomagba. Most nem kell nesszeszer, csak simán a termékeket kérik és az egyesület tagjai fogják táskába csomagolni.
• 40 db-os Naturella egészségügyi betét,
• 120 db-os Discreet tisztasági betét,
• 250 ml-es X-epil intim mosakodó gél.
2. Hozd el a csomagod a rendezvényre, ahol a Mikulással futhatsz is egy kört a pályán, vagy a városban.
3. Ha inkább pénzt adományoznál, fizesd be az egyesület bankszámlájára, vagy tedd a kihelyezett gyűjtődobozba az eseményen!
Kedvezményezett: Dorogi Futókör Sportegyesület
Számlavezető bank: K&H Bank
Számlaszám: 10402496-50526878-80501003
Közlemény: adomány
A csomagokat még karácsony előtt a Dorogi Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű és Sportiskolai Általános Iskola három tagintézményének segítségével juttatják el az érintetteknek.
Megosztás