Csolnok

Pályázati forrásból fejlesztettek egy csolnoki szálláshelyet

Priegl Martin ev. a LEADER program keretében magánszálláshely-szolgáltatási tevékenység keretében lehetőséget biztosít szállásadásra, csoportok számára, teret nyújt az összejöveteleikhez. A szálláshely közösségi tereinek, kulturált megközelítésének fejlesztésére, a közösségi tér teljes területének megfelelő bekerítésére, másrészt a szálláshely eszköz/gép és berendezés parkjának feljavítására nyújtott be pályázatot, amelyet a Vidékfejlesztési Program Irányító Hatósága és a Duna-Pilis-Gerecse Vidékfejlesztési Egyesület támogatásra érdemesnek talált.

Priegl Martin ev. a LEADER program (VP6-19.2.1.-2-7-21) keretében alaptevékenységéhez kötötten építést, valamint kapcsolódó eszközbeszerzést valósított meg, amely a szakmai sztenderdek kihívásainak maximálisan megfelelő szolgáltatás nyújtását teszi lehetővé hosszú távon.

Az apartmant a piaci igényekhez képest igényesebb, magasabb színvonalú szálláshellyé fejlesztették a támogatásnak köszönhetően. Mind az eszközök/gépek kiválasztásánál a kiváló minőséget tartották szem előtt. Továbbá az energiahatékonyság/takarékosság is mérvadó volt. A kérelem keretén belül beszerzésre került eszközök/gépek, berendezések egy magas színvonalú, minőségi szolgáltatást biztosítanak az idelátogatók számára, öregbítve a térség hírnevét. A szálláshely biztonságos megközelíthetősége, kulturált közösségi terének kialakításában végzett tereprendezés pedig hozzájárult ahhoz, hogy a mai kor igényeinek és követelményeinek megfelelő, méltó környezetben tudják fogadni az idelátogató vendégeket.

A jelenlegi pályázati igény az apartmanház háttértevékenységének megerősítését szolgálta, szem előtt tartva a szállást igénybe vevő vendégek kényelmének támogatását. Ezáltal a családias hangulatú, nyugalmas kikapcsolódás, tartalmas szabadidő-eltöltés, az igényes szállás valósággá vált.

Megosztás