Dorog

Új csomagautomatákat telepít a FoxPost térségünkben

A második félévben Dorogon, a Penny Market-nél, Nyergesújfaluban a biztosítási irodánál, illetve Táton a Coop-nál telepített csomagautomaták a FoxPost, így a térségünkben már 10 automata áll rendelkezésre.

„Stratégiánk fontos szempontja, hogy magánszemélyek és üzleti vállalkozások részére egyaránt kényelmes és környezettudatos csomagfogadást és -feladást tegyünk lehetővé a legkedvezőbb helyszíneken elérhető csomagautomaták országos hálózatával.” – mondta Bengyel Ádám, a cég vezérigazgatója és társalapítója a dorogimedence.hu-nak. Kiemelte, hogy jelenleg közel 85 000 rekesz áll rendelkezésre mintegy 300 településen országszerte, ami több mint 1 000 csomagautomatát jelent, ez 5 000 csomagpont kapacitásának felel meg.

Bengyel Ádám elmondta azt is, hogy a jövőben további településeken is kívánnak FoxPost csomagautomatákat telepíteni a térségben, többek között Tokodon és Csolnokon, illetve Dorogon és Esztergomban is szeretnének a jelenlegiek mellé újabb egységeket elhelyezni. „Azon dolgozunk, hogy tényleg elérhető közelségben legyünk. Így ezeken a településeken is mindenki valóban a saját ritmusában – ahogy neki a legkényelmesebb – vehesse át vagy küldhesse el csomagját. Felméréseinkből tudjuk, hogy nagyon sokan szeretik és igénylik ezt a lehetőséget.” – jegyezte meg a vezérigazgató.

Megosztás