Hírek

Tört-zúzott részegen az esztergomi munkásszállón

Pénzbüntetést szabhatnak ki azzal a férfival szemben, aki egy esztergomi munkásszállón ittasan dühöngött, tört és zúzott. A férfi ámokfutását a rendőrök fékezték meg.

A vádirat szerint az elkövető 2023. május 23-án ittas állapotban volt az esztergomi munkásszálón, őt a szálló vezetője felhívta a szálló elhagyására, mert a házirendet többször megszegte.

A férfi dühös lett, hangosan szitkozódott, káromkodott, a helyszínre érkező rendőröket is szidta, ököllel három alkalommal beleütött a szálló szobájának falába, amelynek következtében a gipszkarton fal beszakadt. Ezután a szálló folyosóján több személy jelenlétében a telefonját a földhöz vágta és a szálló folyosóján lévő faliképbe ütött ököllel, amely kép üvegborítása összetört. A férfit ezt követően fékezték meg a jelenlévő rendőrök. A férfi által okozott kár nem haladja meg az 50.000 Ft-ot.

A garázdaság vétsége miatt indult ügyben az Esztergomi Járási Ügyészség a vádiratban arra tett indítványt, hogy az Esztergomi Járásbíróság az elkövetővel szemben pénzbüntetést szabjon ki.

A cselekményről készült felvétel:

Borítókép, forrás: Komárom-Esztergom Vármegyei Főügyészség