Hírek

A Magyar Falu program keretében megújul a kesztölci Községi Klub

Kesztölc Község Önkormányzata „Községi Klub felújítása, korszerűsítése Kesztölcön” címmel a Magyar Falu Program keretében pályázatot nyújtott be, melyet a Magyar Államkincstár támogatásra érdemesnek talált. A munkálatok október 17-én kezdődtek el és várhatóan december 31-ig befejeződnek.

A pályázat célja, hogy a Kesztölci Önkormányzat tulajdonában lévő Községi Klubot felújítsák, fűtési/energetikai rendszerét korszerűsítsék, ezáltal méltó környezetet és körülményeket teremthessenek a helyi közösség összetartására és a kultúra fejlődésére szolgáló programok megvalósítására.

A Községi Klub elavult külső fémszerkezetű nyílászárói helyett új, műanyag nyílászárók kerülnek beépítésre. Az épület belső burkolási munkái; a padló és a falburkolat felújításra kerülnek, a mennyezeti műanyag lambériák helyett gipszkarton mennyezet kerül felszerelésre. Az épület energetikai korszerűsítése is megtörténik, az öntöttvas radiátorok és a régi kazán helyett korszerű kondenzációs gázkazán és új radiátorok kerülnek beszerzésre, felszerelésre. A fűtés költségeinek csökkentését külső szigetelés kialakításával érjük el. A belső nyílászárók is cserére kerülnek, továbbá a vizesblokkok is teljesen megújulnak.

A felújítás és korszerűsítés a Magyar Falu Program keretében valósul meg.

Kedvezményezett: Kesztölc Község Önkormányzata
Pályázati felhívás címe: Önkormányzati tulajdonban lévő ingatlanok fejlesztése 2021.
Pályázatcím: Községi klub felújítása, korszerűsítése Kesztölcön
Támogatás összege: 24.999.979 Ft

Forrás: Kesztölc Község Önkormányzata