Hírek

A szépkorúakat köszöntötték Epölön

Október 5-én, csütörtökön a szépkorúakat köszöntötték Epölön, ahol többek között bemutatták és átadták azt az imázsfilmet is, melyet a vármegyei önkormányzat a település részére készített.

Az esemény a legkisebbek műsorával kezdődött. Tácsik Attila polgármester és Erős Gábor országgyűlési képviselő beszéde után Romanek Etelka, a vármegyei közgyűlés alelnöke átnyújtott egy díszdobozos pendrive-ot a település vezetőjének, benne a Vármegyejáró sorozat Epölről szóló kisfilmjével. A vármegyei önkormányzat által készített mozgóképes összefoglalót ezután megtekintette a közönség.

A község imázsfilmje HD-ben és 4K-ban található meg az ajándék pendrive-on, és a közösségek, intézmények eseményein a település vetíteni tudja. 76 vármegyei településről 76 kisfilm készült, amelyeket folyamatosan tesznek közzé a Mivármegyénk YouTube csatornán.

Epölről készült imázsfilm:

A Vármegyejáró filmsorozat a Komárom-Esztergom Megyei Önkormányzat TOP-5.3.2-17-KO1-2021-00002 számú „A mi megyénk, a mi világunk” című pályázatának keretén belül valósult meg.

Fotók, forrás: Komárom-Esztergom Vármegyei Önkormányzat

Megosztás