Hírek

Imázsfilmmel gazdagodott Úny

Únyon Szent Mihály napi búcsúra várták a családokat október 1-jén, vasárnap, ahol többek között bemutatták és átadták azt az imázsfilmet is, melyet a vármegyei önkormányzat a település részére készített.

A résztvevők a program keretében a művelődési házban tekintették meg a kisfilmet, melyet Popovics György, a vármegyei közgyűlés elnöke díszdobozos pendrive-on adott át Pósfai József polgármesternek.

Popovics György örömmel újságolta el azt is, hogy Úny önkormányzatának kasszájába már megérkezett az a 86 millió Ft, amelyet a vármegyei önkormányzat koordinálta TOP Plusz programból nyertek. A pénzből többek között az óvoda újulhat meg. Az eseményen a vármegyei értéktár bemutatására is sor került. Popovics György hangsúlyozta, Komárom-Esztergom méltán büszke lehet értékei, amelyek már meghaladják a kétszázat. A levetített kisfilm többek közt a legszebb, látogatásra is csábító kincsünket mutatta be.

Únyról készült imázsfilm:

A Vármegyejáró filmsorozatban már több mint 60 településről nézhető meg imázsfilm a Mivármegyénk YouTube csatornáján. A Vármegyejáró filmsorozat a Komárom-Esztergom Megyei Önkormányzat TOP-5.3.2-17-KO1-2021-00002 számú „A mi megyénk, a mi világunk” című pályázatának keretén belül valósult meg.

Fotók, forrás: Komárom-Esztergom Vármegyei Önkormányzat