Hírek

Szüreti napot tartottak Kesztölcön

Szeptember 23-án, szombaton szüreti napot tartottak Kesztölcön, ahol többek között átadták azt az imázsfilmet is, melyet a vármegyei önkormányzat a település részére készített.

A szüreti felvonulás után a művelődési házban gyűltek össze a kesztölciek, ahol Farkas Krisztina polgármester asszony és Kochnyák Sándor mellett Romanek Etelka, a vármegyei közgyűlés alelnöke is üdvözölte a résztvevőket.

Romanek Etelka a köszöntők után átadta a nagymúltú településről készült imázsfilmet a polgármesternek, melyet a nagyközönségnek le is vetítettek. A program a helyi óvodások színes előadásával folytatódott, majd nagyszabású szüreti bállal zárult.

Felvétel a szüreti napról:

A vármegyei önkormányzat munkatársainak legújabb alkotása bemutatja Kesztölc történelmét, szlovák hagyományait, a gazdálkodókat, a szőlőtermesztést és sok más érdekességet. A Kesztölcről készült imázsfilm itt tekinthető meg:

A Vármegyejáró filmsorozatban már közel 60 településről nézhető meg imázsfilm a Mivármegyénk YouTube csatornáján. A Vármegyejáró filmsorozat a Komárom-Esztergom Megyei Önkormányzat TOP-5.3.2-17-KO1-2021-00002 számú „A mi megyénk, a mi világunk” című pályázatának keretén belül valósult meg.

Fotók: Juhász Sándor

Megosztás