Dorog

Kvízjáték sorozat indul a dorogi művelődési házban

Szeptember 26-án, kedden „Kvíz-Játsz-Ma” játéksorozat indul Dorogon a József Attila Művelődési házban. Az első játék 18 órai kezdettel „Nyergesújfalutól Visegrádig, a Gerecsétől a Visegrádi-hegységig helyismeret, földrajz kvízjáték!” első része lesz.

A kétórás rengeteg ismeretanyagot felvonultató játék minden alkalommal 2×12 kérdésből összeállított kétfordulós kvízjáték. 4-6 fős csapatok jelentkezését várják a szervezők, melyek lehetnek baráti társaságok vagy családok is, de természetesen párok is jelentkezhetnek erre a humoros, szórakoztató programra. 

Minden játékos nyer, hiszen a játék a fő! Nem kell a szerepléstől félnie senkinek! A csapatok tagjai választanak maguknak egy szellemes elnevezést és ezt követően egymással megbeszélve a feltett kérdéseket, jelölik be a megfejtés lehetőségét a csapat válaszlapján. 

A feleletválasztós kvízjáték eredményének megfelelően a játékmester minden alkalommal hirdet egy nyertes csapatot, amely külön elismerésben részesül. Fontos, hogy a játékok pontszáma tovább vihető a következő játékra és összeadódik a fődíjért!

Jegyek még korlátozott számban, elővételben a Dorogi József Attila Művelődési Házban kaphatók!