Hírek

Ütközés következtében súlyosan megsérült az autóbusz egyik utasa

Az Esztergomi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya 11060/732/2023. bűnügyi számon eljárást folytat közúti baleset okozás miatt.

A jelenlegi adatok szerint 2023. szeptember 9-én 9 óra körül egy autóbusz vezetője Úny, Újtelep buszfordulóból balra kanyarodott. Egy balról érkező, és nagy lendülettel haladó fehér színű – feltehetően Opel személygépkocsi – nem adott elsőbbséget, ezért az autóbusz vezetőjének fékeznie kellett. Ennek során az autóbuszon tartózkodó egyik utas súlyosan sérült.

A rendőrhatóság kéri azok jelentkezését, akik a balesetnek szemtanúi voltak vagy a balesettel kapcsolatos érdemi információval tudnak szolgálni. Hatóság kéri annak a személynek a jelentkezését is, aki a fenti időpontban gyalogosként illetve gépkocsival közlekedve az Újtelep buszfordulónál tartózkodott.

Kérjük, hogy amennyiben bárki látta a balesetet tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111”Telefontanú” zöldszámán, valamint a 112-es központi segélyhívó, vagy a 34-517-777-es telefonszámon.

Forrás: police.hu
Borítókép: illusztráció

Megosztás