Esztergom

Megkezdődött az esztergomi McDonald’s építése

Az esztergomi Simor János utcában a mai napon megkezdődtek a város első McDonald’s éttermének építési munkálatai. Ha minden a tervek szerint halad, akkor a jövő év első felében meg is nyithat az új egység. A „Jövő Élménye” koncepciónak megfelelően kiemelt szerepet kap az innováció és a digitális fejlesztés, a fenntarthatóság, illetve a kiszolgálás személyességének megőrzése. A korszerű étterem várhatóan 70 új munkahelyet teremt a környéken élőknek.

A hazai McDonald’s 2019-ben hirdette meg növekedési stratégiáját, amelynek köszönhetően a hálózat dinamikus fejlesztésbe kezdett. Ez a stratégia két fő elemből áll: új éttermek nyitása és a már meglévő éttermek felújítása a „Jövő Élménye” koncepció jegyében. Ezt a koncepciót olyan jövőbe mutató igények és elvárások hívták életre, amelyek gyökeresen megváltoztatják a Mekizés élményét, egyúttal modernizálják a McDonald’s márkát. A „Jövő Élménye” éttermekben a vendégek az igényüknek és elképzelésüknek leginkább megfelelő módon rendelhetik meg, fizethetik ki, kaphatják meg és fogyaszthatják el a termékeket.

„Azzal, hogy ma megkezdtük a legújabb modern Drive éttermünk kialakítását, egy rendkívül hosszú szervezési és logisztikai folyamat végére tehetünk pontot. Az új növekedési startégiánk egyik legfontosabb eleme, hogy új éttermeinkkel olyan városokban és településeken is megjelenünk, ahol korábban erre nem volt lehetőségünk, de a lakosok nagyon várnak bennünket. Bízunk benne, hogy az esztergomiak is olyan örömmel fogadnak majd minket a városukban, mint amilyen odaadással készültek és készülnek továbbra is kollégáim.” – mondta Égi Zsolt, a magyarországi McDonald’s éttermeket üzemeltető Progress Étteremhálózat Kft. ügyvezetője.

A digitális fejlesztés részeként az étteremben érintőképernyős kioszkok és a hagyományos kasszák egyaránt megjelennek. A személyesség megtartása, sőt fokozása érdekében pedig Vendégélmény Menedzserek is várják majd a vendégeket. Az ő feladatuk lesz gondoskodni a vásárlók kényelméről, köszönteni az érkezőket, és megismertetni velük az új eszközöket, illetve segíteni nekik az új folyamatok követésében.

„Minden olyan beruházást támogatunk, ami az itt élők többségének tetszését elnyeri. Azt gondolom, hogy Esztergom gasztrotérképe még színesebbé válik az új étterem elkészülése után. Fontos, hogy mindenki megtalálja a számára legkedvezőbb kínálatot, és a város tudjon olyan éttermi választékkal szolgálni, ami az itt élők, és nem utolsó sorban az ide érkező nagy létszámú turista vendégeinknek is megfelelő. Úgy gondolom, hogy büszkének kell lennünk, hogy egy ilyen kiélezett piaci versenyben a McDonald’s úgy gondolta, hogy városunk méltó lehet legújabb éttermük helyszínéül.” – tette hozzá Hernádi Ádám, Esztergom Megyei Jogú Város polgármestere.

LÁTVÁNYTERVEK:

Megosztás